Σε τρεις ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο Ήφαιστος συνεχίζοντας τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο με ταχείς ρυθμούς. Συγκεκριμένα έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Θοδωρή Τρανού, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα οι Ανέστης Ρωμαϊδης, Γιώργος Ζαφειράτος και Άντυ Παπαγιάννι. Ο Ρωμαϊδης έκλεισε τη σεζόν με 12 συμμετοχές (γκολ), ο Παπαγιάννι με 28 συμμετοχές (1 γκολ) και ο Ζαφειράτος (2 γκολ) με 30 συμμετοχές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις. Στο μεταγραφικό πεδίο η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα κι ενός κεντρικού αμυντικού.

Δύο πολύ σημαντικές «εσωτερικές» μετεγγραφές πραγματοποίησε ο Ήφαιστος ο οποίος ξεκίνησε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με στόχο μια καλύτερη πορεία.

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε λοιπόν σε συμφωνία με τους Παπαευθυμίου και Μουρκάκη οι οποίοι θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό για ένα χρόνο ακόμη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες στη φετινή πορεία προς την παραμονή. Ο Παπαευθυμίου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ ο Μουρκάκης είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ.