Αγαπητοί γονείς

Ο εγγραφές για τις ακαδημίες του Ηφαίστου τη νέα χρονιά 2014-2015 θα αρχίσουν στις 25/8 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά εκτός ΣΑΒΒΑΤΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Γνωρίζοντας τις πολλές υποχρεώσεις εκτός του σχολικού προγράμματος που έχουν τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για τη διευκόλυνσή σας να έχουμε έγκαιρα το πρόγραμμα των Προπονήσεων.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5726342 & 6940943001κ κ Αποστόλου (Δευτέρα – Παρασκευή 6μ.μ. – 9μ.μ.)

                                                                                Το Δ.Σ. του Ήφαιστου Περιστερίου 

 Σας καλωσορίζουμε στην Ακαδημία μας και ευχόμαστε να περάσουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά. 

Λειτουργεί συστηματικά από το 1980 με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό νέων αθλητών. 

Αυτή τη στιγμή απαριθμεί 180 παιδιά με 5 τμήματα: Προ τζούνιορ, Τζούνιορ, Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό. 

Το κείμενο που ακολουθεί έχει μοναδικό σκοπό να σας ενημερώσει και να σας διαφωτίσει για τον τρόπο που λειτουργεί η Ακαδημία μας και το παιδικό ποδόσφαιρο γενικότερα. 

Πιστεύουμε ότι αυτά που θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές θα είναι χρήσιμα ώστε η συνεργασία μας να γίνει περισσότερο επικοδομητική πάντα με στόχο την καλύτερη και αρτιότερη προετοιμασία, την διασκέδαση, την καλή υγεία και την καλλιέργεια των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι. 

Τα παιδιά σας μόνο κέρδος έχουν από τη συμμετοχή τους στην Ακαδημία ανεξάρτητα αν σε κάθε δραστηριότητα θα έχουν μικρή ή μεγάλη συμμετοχή. Αναπτύσουν την ομαδικότητα , κοινωνικοποιούνται,αποκτούν καινούργιους φίλους,σέβονται , πειθαρχούν και μαθαίνουν ότι η επιτυχία και η νίκη χρειάζονται υπομονή,προσπάθεια και άριστη συνεργασία με τους συναθλητές και τους προπονητές.

Φιλοσοφία και σκοπός της Ακαδημίας είναι μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών.